MEDIA

OG+ Makelaars verhogen uw verkoopkansen met Styleadvies!

OG+ Makelaars verhogen uw verkoopkansen met Styleadvies
OG+ Wooncourant

Wie zijn huis succesvol wil verkopen, laat niets aan het toeval over. Natuurlijk, een goede prijs is belangrijk en ook de staat van onderhoud vormt een belangrijke factor. Plaatsing van uw woning op funda.nl, de exclusieve en grootste woningsite van Nederland mag niet worden overgeslagen. Maar minstens zo belangrijke is een perfecte presentatie van uw woning. Een uitstraling die maakt dat kandidaat kopers “als een blok” vallen voor uw woning. En daar is een professioneel oog voor nodig. Iemand die precies weet hoe uw woning optimaal tot zijn recht komt. Vandaar dat de gezamenlijke OG+ makelaars trots zijn op hun samenwerking met Styleadvies. Experts in woningpresentatie.

Aantrekkelijk beeld
Styleadvies is gespecialiseerd in het optimaal inrichten en presenteren van uw woning; het ‘stylen’. Door een aantal effectieve aanpassingen aan de inrichting en aankleding van de woning ontstaat snel een nog aantrekkelijker beeld van het huis. Iets wat de verkoop erg ten goede kan komen. Kijkers worden eerder verliefd op de woning en zijn extra gemotiveerd om tot een aankoop te komen.

Een extra reden om Styleadvies in te schakelen is de prijs. Via de OG+makelaars krijg u vanaf € 195,- een compleet woonadvies op maat. Een investering die zichzelf al ruimschoots in de praktijk heeft waargemaakt en terugbetaald, aldus Rumo Traets van Bloemendaal Makelaars.
Geen wonder dat hij vaak adviseert van deze extra service gebruik te maken. Overigens, de kosten betaalt u pas bij het notarieel transport van de woning.

Voortvarend
In de praktijk pakt Styleadvies de zaken heel voortvarend aan. Zodra men heeft gekozen voor styleadvies, komen Alies Zwaan en Jolanda Albada Jelgersma op bezoek, om de woning te bezichtigen. In een rondleiding van 1 à anderhalf uur wordt zowel de styling van het interieur als dat van de tuin nader onder de loep genomen. Desgewenst levert Styleadvies (tijdelijk) diverse stijlvolle inrichtingselementen. De nodige – soms verrassend eenvoudige maar doeltreffende – ideeën, worden doorgenomen met de eigenaar van de woning. Uiteraard wordt dit advies schriftelijk bevestigd. Indien gewenst kan een eigenaar tegen meerkosten Styleadvies ook vragen de hele uitvoering ter hand te nemen.

Welkome aanvulling
Styleadvies is een welkome aanvulling op de uitgebreide service van Bloemendaal Makelaars en de overige OG+makelaars. Een verkoper mag immers iets extra’s van een makelaar verwachten. Dat de OG-plus makelaars heel wat harder lopen voor hun opdrachtgevers dan veel andere makelaars, hebben veel huiseigenaren inmiddels gemerkt. Hun woning werd sneller dan verwacht verkocht voor een uitstekende prijs. Iets wat veel eigenaren verbaast omdat in het algemeen somber wordt gesproken over de regionale huizenmarkt. De professionals van Bloemendaal Makelaars, Pronk en Van der Wal, Joke Commandeur en Jaspers-Van Diepen denken anders over de huizenmarkt. Slimmer, effectiever en vooral: resultaatgericht handelen. Door extra aandacht gedurende het hele verkooptraject wordt simpelweg beter gescoord.

Prijzen onder voorbehoud.