Styleadvies adviseert

Styleadvies adviseert op maat

Tegenwoordig zie je op Pinterest en in woonbladen de mooiste woonkamers en meest kleurrijke accessoires voorbij komen, maar het creëren van sfeer in huis is nog niet zo simpel als dat het lijkt. Styleadvies is daarom hét bedrijf dat u adviseert bij het inrichten van woon-, werk- en leefomgeving. Is de woonkamer nog geen plek waar u zich kan ontspannen? Heeft uw kantoor meer rust en balans nodig of heeft u juist hulp nodig bij het verkopen van uw huis? Kijk dan voor meer inspiratie naar onze voorbeelden in het portfolio.

Styleadvies adviseert: Interieur advies

Mondeling interieuradvies

Styleadvies komt bij u thuis om uw wensen en behoeften te bespreken. Na het inventariseren van uw wensen, zullen wij u voorzien van de beste tips & tricks op het gebied van wooninspiratie. Na afloop van het gesprek kunt u zelf aan de slag gaan met het creëren van een geslaagd interieur.

Business styling

Een kantoor is misschien niet de meest geliefde plek maar wel de meest gebruikte plek. Het is dan ook belangrijk dat u zich hier thuis voelt; de juiste rust en balans dienen hier zichtbaar te zijn. Styleadvies optimaliseert daarom uw werkomgeving door hier sfeer aan toe te brengen. In de vorm van een moodboard geven wij een helder beeld van het nieuwe interieur. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en eisen. Bij het interieurontwerp zorgen wij tevens voor een samenhang met de kleuren, het logo en de identiteit van uw bedrijf.

Verkoopstyling

Je huis verkopen is niet zomaar iets. Het is spannend en je hoopt zo snel mogelijk de verkoop rond te hebben. Styleadvies helpt je graag in deze spannende tijd. Wij verzorgen het interieur van jouw oude huis en voegen hier de mooiste meubelen en accessoires aan toe. Wij vinden het belangrijk om je huis zo goed mogelijk uit te laten komen op foto’s want een eerste indruk kan allesbepalend zijn! Indien gewenst stylen wij de gehele woning maar het is ook mogelijk om alleen de slaapkamer, woonkamer of kinderkamer te laten inrichten. Verder verzorgen wij ook de inrichting van modelwoningen.

Personal shopper

Nieuwe kantoorruimte? Of een nieuw huis? Niets is fijner dan binnenkomen in een mooie, stijlvolle ruimte. Hou je zelf niet zo van het kopen van je meubelen of accessoires? Of weet je niet waar je moet beginnen? Dan biedt Styleadvies de uitkomst. Voor een uurtarief doen wij de inkopen voor jouw interieur. Wij verzorgen de verlichting tot aan de gordijnen en toveren jouw woonkamer of bedrijfsruimte om tot een stijlvolle ruimte. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw smaak.

Accessoires

Bij het inrichten en stylen van woningen en bedrijven maken wij uitsluitend gebruik van merk accessoires. Wij werken onder andere met de merken Loom, P.T.M.D., Lifestyle, Living and Light, Braxton en Clayre en Eef. Accessoires kunnen misschien overbodig voelen maar maken volgens ons een ruimte echt af. Al overtuigd en geïnteresseerd in één van deze merken? Dan kunt u ook bij Styleadvies terecht voor de koopmogelijkheden!

styling tuin van styleadvies